ZAAN AAN ZET Project

Het ZAAN AAN ZET project is er speciaal voor getalenteerde jongeren vanaf 12 jaar, die tijdelijk niet naar school gaan. Soms sluit het huidige onderwijssysteem niet aan bij wat jij nodig hebt, of is er om andere redenen een pauze of andere route nodig. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar wat jou zowel fysiek als mentaal in beweging brengt.

Wat werkt wel
Samen ontdekken we wat wel werkt voor jou. We stellen haalbare doelen op, rekening houdend met jouw capaciteiten, wensen en talenten. Ons doel is om jouw vertrouwen in jezelf te herstellen en jou perspectief en zingeving te bieden. We werken samen aan een terugkeer naar school of onderzoeken of er een route is die beter bij jou past.

Jij bent aan zet!
Bij ZAAN AAN ZET draait alles om jouw persoonlijke groei en leiderschap. We gaan samen op zoek naar jouw talenten en activiteiten die jou positieve energie geven. Gedurende dit traject helpen we jou om jouw kwaliteiten te ontdekken en te benutten. We leren nieuwe vaardigheden aan en geven je grip op je gedachten en gedrag. Hierdoor zal je zelfvertrouwen groeien en lukt het steeds beter om zelf de regie over je eigen leven in handen te nemen.

Begeleiding
De begeleiding die we bieden kan variƫren van individuele coaching tot groepstraining. Benieuwd naar hoe wij jou kunnen ondersteunen in deze fase van jouw leven? Neem contact met ons op voor meer informatie. Samen bouwen we aan jouw succesvolle toekomst.

Momenteel alleen op woensdagmiddag beschikbaar.

Chat op WhatsApp