Over ons

Inge Verloop heeft in 2014 het Joepspel, Rekenbootcamp en Spellingbootcamp bedacht. Naast het geven van trainingen aan professionals, coacht ze ouders en begeleidt zij kinderen op speelse wijze in haar praktijk ‘Beeldend Talent‘.

Annelies Oudejans is oprichter van het pluslokaal in Wormer. Zij zet meer- en hoogbegaafde kinderen in hun kracht, o.a. door Project Based Learning. Ook helpt zij pubers op weg bij het Leren Leren in haar praktijk ‘Blij-Leren‘.

Astrid de Kruijff is onderwijsassistente en werkt sinds 2009 als Kinder- en Gezinscoach in Oostzaan. Zij helpt beelddenkers via de Kernvisiemethode in haar praktijk ‘De Krachtsprong‘.

Meinke de Veer is leerkracht en werkt sinds 2019 als zelfstandig remedial teacher op basisscholen. Daarnaast is zij expert in het jonge kind met als specialisatie de ontwikkelingsvoorsprong bij peuters en kleuters.

In onze rugzak

Wij zijn dol op leren en zitten zelf ook regelmatig met ons neus in de boeken om iets nieuws te leren. Wij hebben daardoor een volle rugzak met kennis en ervaring. We volgen regelmatig cursussen en trainingen én we geven zelf ook trainingen aan professionals.

In onze rugzak
* Project Based Learning®;
* Taal in blokjes®;
* Ik leer anders® coaching;
* Leren leren®;
* De kracht van acht®;
Time-out project®;
Reversie Methode®;
* Alle teksten de baas®;
Kernvisie®;

Onze trainingen voor professionals:
* Rekenbootcamp®;
* Spellingbootcamp
®;
* Beeldend en bewegend leren®;Tarieven