Grow your light – pilot training

Ben jij tussen de 15 en 21 jaar en sta je op dit moment op een kruispunt in je leven? Zit je al een tijdje thuis of loop je vast op school? Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe richting, is je opleiding of baan niet helemaal wat je ervan verwachtte of vind jij het gewoon tof om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling?

Wij zijn Myrte en Larissa en wij organiseren een te gekke driedaagse training in persoonlijke ontwikkeling die jouw wereld kan veranderen! En je hebt geluk, want dit is een nieuwe training en daarom mag jij gratis meedoen met de pilottraining in februari! Wees er snel bij wat er zijn nu nog 5 gratis plekken!

Hier is waarom je dit niet wilt missen:

Zelfontdekking: Leer jezelf beter kennen, jouw passies en wat je echt drijft. Wat je vaardigheden en talenten zijn en wat je nog meer zou kunnen ontwikkelen. Leer voelen wat goed voor jou is, zodat je daar in de toekomst duidelijkere keuzes in kun maken.

Skills voor life: We delen essentiële vaardigheden voor succes, of je nu (terug) naar school gaat, de arbeidsmarkt wilt betreden of wilt gaan ondernemen.

Boost je zelfvertrouwen: Ontdek hoe je sterker in je schoenen staat en obstakels overwint. Weet wat jij waard bent! Jij kunt meer dan jij denkt!

Vergroot je netwerk: Ontmoet andere jongeren zoals jij en bouw een netwerk op voor de toekomst.

Drie dagen vol lol, groei en nieuwe vrienden. Meld je snel aan en begin jouw reis naar succes!

Let’s do this,

Myrte en Larissa

PS. Voldoe je niet helemaal aan de omschrijving, past het niet helemaal met je werk-, stage- of schoolrooster en voel je je toch aangesproken tot deze training? Geen probleem, schrijf bij de opmerkingen met welke vragen je nog zit en dan nemen wij contact met je op.

Tijden: drie woensdagen van 15:00-18:00
Locatie: Wormer
Kosten: De pilot in februari is gratis.

De startdata vind je op het inschrijfformulier hieronder.

Myrte Verloop is trainer en jongerenbegeleider en geeft groepstrainingen voor jongeren op het MBO. Zij is gecertificeerd Young Leaders trainer en Master practitioner NLP.

Larissa Morman is pedagogisch medewerker en jongerenbegeleider en geeft groepstrainingen voor jongeren op het MBO. Ook wordt zij regelmatig gevraagd om als ervaringsdeskundige te spreken op scholen en welzijnsinstellingen.